NAH Centrum De Klokketoren  
                                   Nijmegen 

13. De Koffieruimte

Koekje erbij / even met elkaar kletsen. Doe Mee en laat wat van je horen !!!

85 berichten op 9 pagina's
Ella Krijgsman
04-12-20 19:08:51
Hallo lieve allemaal, ik lees, kijk en luister vaak naar deze site maar zet eigenlijk nooit een reactie in de koffiehoek, bij deze de eerste. Jacques wat een mooi, informatief en vooral met veel humor geschreven stuk over onze “Sint” Ik heb gelachen en geleerd, heerlijk!
En voor alle andere...ik kom vaker een bakkie doen hier, gezellig! Groetjes Ella ( vrouw van Mark)
tjits stuiveling
03-11-20 13:57:55
Beste bezoekers, jaaaaaa daar ben ik eindelijk weer. Lekker bakje koffie van Wilma erbij:)
Hoe gaat t ook met de nog steeds of weer thuiszitters? Spannende tijden maar we weten elkaar toch steeds weer te vinden. Blijf gezond en tot ziens!!!!
Ria Hooghof
26-07-20 19:06:28
Dag lieve allemaal,
Ik kom maar weer eens koffie drinken in onze alternatieve koffieruimte. Zoals alles op het moment even in elkaar zit. Een beetje visite, sport, vakantie, ontspanning, enzovoort.
Hopelijk is iedereen nog gezond, komen er gelukkig ook weer meer mensen naar de klokkentoren, en kunnen we misschien toch nog een blije vakantie tegemoet gaan.
Daarom wil ik op deze, toch fijne alternatieve manier, iedereen nog een fijne en gezonde zomer toewensen.
Lieve groeten, Ria
Jacqueline Dekker
07-06-20 23:32:13
Ik denk ik laat maar weer eens een keer wat van mij horen het gaat redelijk met mij en vandaag kan ik jullie vertellen dat ik en mijn man vandaag 29 jaar getrouwd zijn we houden het lang vol toch ik ben er in ieder heel trots op groetje jacqueline dekker
isa nuys
02-06-20 08:15:00
goede morgen lieve allemaal

wat een mooie Tekst Mark
even stil staan

dank je wel
ik wens jullie een mooie en zonnige dag
liefs van Isa
Tjits Stuiveling
20-05-20 10:14:51
Het is inmiddels bekend geworden welke stagiaire vanuit de HAN Toegepaste psychologie in september gaat starten met haar jaarstage (dezelfde opleiding dus nogmaals als Kristina en Anne). Ze heet Rosanne en is woonachtig in Nijmegen.
Zodra het NAH-centrum weer meer open kan komt ze een keer kennis maken. Wanneer dat is is nog niet bekend natuurlijk maar we hopen haar spoedig inlevende lijve te kunnen ontmoeten.
Toi toi iedereen !!!!!!!!
Tjits Stuiveling
13-05-20 15:55:27
Beste mensen, de dag zit er weer bijna op. Het begint een beetje normaal te worden dat thuiswerken maar leuk is t niet. Mis iedereen natuurlijk zoals jullie ook doen.
Vandaag meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd met nieuwe stagiaires vanuit de HAN (toegepaste psychologie; dezelfde opleiding zoals Kristina en Anne doen.). Er volgen nog meer gesprekken en we hopen de beste te kiezen voor zowel Hersenz als het NAH-centrum. Voor na de zomer in september.........dan zullen we toch weer behoorlijk normaal kunnen doen toch????? Sterkte allemaal en blijf gezond!
Leo Salemink
11-05-20 10:46:51
Beste mensen. Met de tuingroep op vrijdagochtend gaan we door in aangepaste vorm. Maar we missen jullie wel hoor. Niet alleen de koekjes van Maria, maar ook al die andere contacten en praatjes . We hebben extra veel bloemen ingezaaid voor het moment dat jullie er weer zijn.
simone stolp-nijenhof
09-05-20 13:29:43
zo mensen wat duurd het allemaal lang he ik wil eruit en wat doen
maar vandaag gaan we bbq dus wat te doen
iedereen een gezond en lekker weekend
groetjes simone
Jacqueline Dekker
01-05-20 20:25:39
Hoi lieve mensen ik hoop dat het nog goed gaat met iedereen en dat we nog allemaal gezond zijn met mijn gaat het wat minder ik begin de klokkentoren steeds meer te missen weet soms niet wat ik moet doen om me te vermaken ik heb wel wat dingen die ik kan doen maar soms heb ik daar gewoon geen zin in tjits belt mijn twee keer per week en daar heb ik wel wat steun aan en voor de rest wandel ik nog een keer per week met mijn ergomaatje en fiets ik veel en zo ga ik maar door saai maar zo kom ik de dag een beetje door jacqueline
Tonen: 5  10   20