NAH-Centrum De Klokketoren  
Nijmegen  

13. De Koffieruimte

Koekje erbij / even met elkaar kletsen. Doe Mee en laat wat van je horen !!!

98 berichten op 5 pagina's
Cees Vegter
13-01-22 10:28:08
Hallo allemaal,
De koffiehoek wordt minder gebruikt als uitwisseling. Misschien is dit ook wat minder nodig omdat de meeste mensen weer naar het NAH Centrum kunnen komen. En live elkaar ontmoeten is fijner dan via deze koffiehoek.
Toch zijn er ook nog mensen die hier even niet komen. Jullie worden uitgenodigd om hier nog eens wat van je te laten horen. En digitaal met anderen te kletsen.
Ella Krijgsman
16-06-21 18:12:21
Wat leuk de voetbalpool, toch 1 punt en gedeelde 1e plaats met 17 andere. Ik ga voor de sokken, die zijn echt prachtig!
Ria Hooghof
29-03-21 15:20:20
Hoi Wilma, super fijn dat je weer even in jouw koffieruimte was. Hopelijk gaat dat ook steeds wat vaker gebeuren. We missen jou, zeker in deze tijd, opgeruimde vrolijkheid, en gewoon omdat je Wilma bent. Succes.
Lieve groetjes, Ria
tjits stuiveling
16-03-21 11:25:43
Ha Thea, je hebt de website toch gevonden!
Hoop dat we elkaar gauw weer eensw zien: anders kom ik gewoon wéér op de koffie. Houd je haaks!!!!!
Brigitte Weijenberg
17-02-21 07:11:06
Hoi Thea wat leuk dat je ons hebt gevonden ik mis je wel nog even volhouden er komen vast betere tijden aan dat weet ik zeker daar moet je aanvast houden groetjes Brigitte weijenberg
Mark Krijgsman
16-02-21 23:32:08
Hoi Thea, wat leuk dat je toch even iets laat horen.
En Ja,we missen jou ook. Maar we zitten aan het einde van de tunnel en zien weer licht. Het was een lang en moeilijk jaar, maar we zijn er nog. Dus nog even volhouden en dan komen we er wel. Voor nu hoop je snel weer te zien en op naar beter.
We wachten op je.
Ria Hooghof
16-02-21 12:46:46
Hoi Thea, wat fijn dat je ook eens naar de kofferruimte komt. We missen je wel hoor! Gelukkig kun je jezelf een beetje vermaken. Een gezellig plaatsje is dit hè. Zo houd je toch wat contact met ons. Lieve groetjes, Ria
thea bons
15-02-21 22:42:47
Hoi mensen ,hoe gaat met jullie.
Een jaar zitten we al in een moeilijker tijd.
Gelukkig hou ik veel van computeren Ik zit ook faceboek.
donderavonds doet een chauffeur van druten.
Nederlandse muziek draaien ,van achy tot tien.
Je kunt daneen plaatje aan vragen .dan zing ik mee.
Dat vind ik gezellig .En ik vermaak me wel

Veel groeten
Brigitte Weijenberg
02-02-21 17:05:01
Hoi Ella gezellig de koffiehoek inderdaad ik mis ook best wel de etentje met Wim dan maar thuis je moet toch gezellig maken groetjes tot ons volgende gesprekje groetjes van Brigitte weijenberg
Ella Krijgsman
02-02-21 10:40:15
Hoi Brigitte, ja gezellig zo'n koffiehoek. Kom je deze rare dagen een beetje door? Ik kan niet wachten weer eens lekker uit eten te gaan maar voorlopig nog even niet. Nu dekken we thuis de tafel extra gezellig en koken iets lekkers, dat is ook fijn. Groetjes Ella
Brigitte Weijenberg
29-01-21 05:54:57
Hoi Ella leuk dat we kunnen kletsen en ja ik ben fan sinds de film purple Rain heerlijke muziek gezellig je gesprek aan te horen moeten we vaaker doen lijkt mij wel gezellig groetjes van Brigitte weijenberg
Ella Krijgsman
28-01-21 19:22:17
Hoi Brigitte, Eindelijk iemand die met mij koffie komt drinken, de appeltaart werd al oud. Ik vind het echt een gezellige site waar je van alles tegen komt. Net als jij kan ik ook zo genieten van muziek. super de muziek van Prince die je instuurt. Ben jij ook naar Purple Rain geweest toen die in de bioscoop kwam? Ik herinner mij dat nog zo goed. Lieve groeten van mij
Brigitte Weijenberg
27-01-21 07:46:45
Hoi Ella wat leuk dat je de site hebt ontdekt ik vind daar maak je mooie dingen schilderen tekenen en bij muziek word ik rustig van groetjes van Brigitte weijenberg
Ella Krijgsman
04-12-20 19:08:51
Hallo lieve allemaal, ik lees, kijk en luister vaak naar deze site maar zet eigenlijk nooit een reactie in de koffiehoek, bij deze de eerste. Jacques wat een mooi, informatief en vooral met veel humor geschreven stuk over onze “Sint” Ik heb gelachen en geleerd, heerlijk!
En voor alle andere...ik kom vaker een bakkie doen hier, gezellig! Groetjes Ella ( vrouw van Mark)
tjits stuiveling
03-11-20 13:57:55
Beste bezoekers, jaaaaaa daar ben ik eindelijk weer. Lekker bakje koffie van Wilma erbij:)
Hoe gaat t ook met de nog steeds of weer thuiszitters? Spannende tijden maar we weten elkaar toch steeds weer te vinden. Blijf gezond en tot ziens!!!!
Ria Hooghof
26-07-20 19:06:28
Dag lieve allemaal,
Ik kom maar weer eens koffie drinken in onze alternatieve koffieruimte. Zoals alles op het moment even in elkaar zit. Een beetje visite, sport, vakantie, ontspanning, enzovoort.
Hopelijk is iedereen nog gezond, komen er gelukkig ook weer meer mensen naar de klokkentoren, en kunnen we misschien toch nog een blije vakantie tegemoet gaan.
Daarom wil ik op deze, toch fijne alternatieve manier, iedereen nog een fijne en gezonde zomer toewensen.
Lieve groeten, Ria
Jacqueline Dekker
07-06-20 23:32:13
Ik denk ik laat maar weer eens een keer wat van mij horen het gaat redelijk met mij en vandaag kan ik jullie vertellen dat ik en mijn man vandaag 29 jaar getrouwd zijn we houden het lang vol toch ik ben er in ieder heel trots op groetje jacqueline dekker
isa nuys
02-06-20 08:15:00
goede morgen lieve allemaal

wat een mooie Tekst Mark
even stil staan

dank je wel
ik wens jullie een mooie en zonnige dag
liefs van Isa
Tjits Stuiveling
20-05-20 10:14:51
Het is inmiddels bekend geworden welke stagiaire vanuit de HAN Toegepaste psychologie in september gaat starten met haar jaarstage (dezelfde opleiding dus nogmaals als Kristina en Anne). Ze heet Rosanne en is woonachtig in Nijmegen.
Zodra het NAH-centrum weer meer open kan komt ze een keer kennis maken. Wanneer dat is is nog niet bekend natuurlijk maar we hopen haar spoedig inlevende lijve te kunnen ontmoeten.
Toi toi iedereen !!!!!!!!
Tjits Stuiveling
13-05-20 15:55:27
Beste mensen, de dag zit er weer bijna op. Het begint een beetje normaal te worden dat thuiswerken maar leuk is t niet. Mis iedereen natuurlijk zoals jullie ook doen.
Vandaag meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd met nieuwe stagiaires vanuit de HAN (toegepaste psychologie; dezelfde opleiding zoals Kristina en Anne doen.). Er volgen nog meer gesprekken en we hopen de beste te kiezen voor zowel Hersenz als het NAH-centrum. Voor na de zomer in september.........dan zullen we toch weer behoorlijk normaal kunnen doen toch????? Sterkte allemaal en blijf gezond!
Tonen: 5  10   20