NAH Centrum De Klokketoren  
                                   Nijmegen 

13. De Koffieruimte

Koekje erbij / even met elkaar kletsen. Doe Mee en laat wat van je horen !!!

85 berichten op 5 pagina's
Ella Krijgsman
04-12-20 19:08:51
Hallo lieve allemaal, ik lees, kijk en luister vaak naar deze site maar zet eigenlijk nooit een reactie in de koffiehoek, bij deze de eerste. Jacques wat een mooi, informatief en vooral met veel humor geschreven stuk over onze “Sint” Ik heb gelachen en geleerd, heerlijk!
En voor alle andere...ik kom vaker een bakkie doen hier, gezellig! Groetjes Ella ( vrouw van Mark)
tjits stuiveling
03-11-20 13:57:55
Beste bezoekers, jaaaaaa daar ben ik eindelijk weer. Lekker bakje koffie van Wilma erbij:)
Hoe gaat t ook met de nog steeds of weer thuiszitters? Spannende tijden maar we weten elkaar toch steeds weer te vinden. Blijf gezond en tot ziens!!!!
Ria Hooghof
26-07-20 19:06:28
Dag lieve allemaal,
Ik kom maar weer eens koffie drinken in onze alternatieve koffieruimte. Zoals alles op het moment even in elkaar zit. Een beetje visite, sport, vakantie, ontspanning, enzovoort.
Hopelijk is iedereen nog gezond, komen er gelukkig ook weer meer mensen naar de klokkentoren, en kunnen we misschien toch nog een blije vakantie tegemoet gaan.
Daarom wil ik op deze, toch fijne alternatieve manier, iedereen nog een fijne en gezonde zomer toewensen.
Lieve groeten, Ria
Jacqueline Dekker
07-06-20 23:32:13
Ik denk ik laat maar weer eens een keer wat van mij horen het gaat redelijk met mij en vandaag kan ik jullie vertellen dat ik en mijn man vandaag 29 jaar getrouwd zijn we houden het lang vol toch ik ben er in ieder heel trots op groetje jacqueline dekker
isa nuys
02-06-20 08:15:00
goede morgen lieve allemaal

wat een mooie Tekst Mark
even stil staan

dank je wel
ik wens jullie een mooie en zonnige dag
liefs van Isa
Tjits Stuiveling
20-05-20 10:14:51
Het is inmiddels bekend geworden welke stagiaire vanuit de HAN Toegepaste psychologie in september gaat starten met haar jaarstage (dezelfde opleiding dus nogmaals als Kristina en Anne). Ze heet Rosanne en is woonachtig in Nijmegen.
Zodra het NAH-centrum weer meer open kan komt ze een keer kennis maken. Wanneer dat is is nog niet bekend natuurlijk maar we hopen haar spoedig inlevende lijve te kunnen ontmoeten.
Toi toi iedereen !!!!!!!!
Tjits Stuiveling
13-05-20 15:55:27
Beste mensen, de dag zit er weer bijna op. Het begint een beetje normaal te worden dat thuiswerken maar leuk is t niet. Mis iedereen natuurlijk zoals jullie ook doen.
Vandaag meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd met nieuwe stagiaires vanuit de HAN (toegepaste psychologie; dezelfde opleiding zoals Kristina en Anne doen.). Er volgen nog meer gesprekken en we hopen de beste te kiezen voor zowel Hersenz als het NAH-centrum. Voor na de zomer in september.........dan zullen we toch weer behoorlijk normaal kunnen doen toch????? Sterkte allemaal en blijf gezond!
Leo Salemink
11-05-20 10:46:51
Beste mensen. Met de tuingroep op vrijdagochtend gaan we door in aangepaste vorm. Maar we missen jullie wel hoor. Niet alleen de koekjes van Maria, maar ook al die andere contacten en praatjes . We hebben extra veel bloemen ingezaaid voor het moment dat jullie er weer zijn.
simone stolp-nijenhof
09-05-20 13:29:43
zo mensen wat duurd het allemaal lang he ik wil eruit en wat doen
maar vandaag gaan we bbq dus wat te doen
iedereen een gezond en lekker weekend
groetjes simone
Jacqueline Dekker
01-05-20 20:25:39
Hoi lieve mensen ik hoop dat het nog goed gaat met iedereen en dat we nog allemaal gezond zijn met mijn gaat het wat minder ik begin de klokkentoren steeds meer te missen weet soms niet wat ik moet doen om me te vermaken ik heb wel wat dingen die ik kan doen maar soms heb ik daar gewoon geen zin in tjits belt mijn twee keer per week en daar heb ik wel wat steun aan en voor de rest wandel ik nog een keer per week met mijn ergomaatje en fiets ik veel en zo ga ik maar door saai maar zo kom ik de dag een beetje door jacqueline
Ria Hooghof
01-05-20 14:15:16
Hallo allemaal,

Wát een mooi filmpje Hans van alle mooie kunst op muren en op straat. Normaal zie je zoveel saaie kleurloze gebouwen om je heen, en overal waar je loopt is het smerig of grauw. Hier moet je toch op z'n minst vrolijk van worden. Tóp...!
Klein minpuntje: je moet ook wel kijken, anders val je erover heen. Lieve groetjes, Ria
Elly Elly van de Wiel
30-04-20 19:25:24
Hoi lieve mensen Wilma belt iedere week, hoe gaat het met jullie ik heb van de week Mien gebeld en gaat goed met haar die vermaakt zich wel ze vindt dat het lang duurt vindt Thea trouwens ook ja wij allemaal he. Ik heb Erica Cartie voor de mensen die haar kennen gebeld, ze is ziek geweest maar gaat nu goed met haar? Stay safe mensen en houd je sterk dan komt het allemaal goed, liefs
Leo Salemink
30-04-20 16:50:12
Corona-humor..las ik ergens:
Een oude mevr. van dik in de 90 ...in een verpleeghuis. Ze hadden daar een contactsysteem bedacht met een scherm van plexiglas en dan met 2 microfoontjes om met elkaar te praten. Verliep prima.
Ze wilde dat het voortaan altijd zo zou blijven...ze kon nu eindelijk eens haar dochter goed verstaan !

Wie heeft er nog zo'n grappig verhaal ?
Kristina Reshko
30-04-20 09:33:17
Hoi allemaal,

Helaas zijn de maatregelen verlengd en moeten we nog even langer volhouden....maar ik vind het erg leuk om hier alle berichtjes van iedereen te lezen. Zo zijn we toch nog samen en hebben we uitwisseling met elkaar net als met de koffiepauze. Vooral doorgaan met schrijven dus ツツ

Groet,
Kristina
Mark Krijgsman
25-04-20 22:55:43
Hallo Lieve Mensen,
Nou daar wordt je toch helemaal vrolijk van met al die mooie kleuren en info voor koningsdag. Leuk hoor, en we houden nog steeds vol met Zn alle ook al is het soms best wel zuur. We krijgen in ieder geval mooi weer dus voor een ieder die kan toch even met je snoet de zon in. Ook de cijfers van het RIVM gaan langzaam de goede kant op, we zijn er nog niet, maar we zijn wel onderweg houd dat in je achterhoofd. Voor nu weer even voldoende het is alweer de hoogste tijd om een slaapje te gaan doen. Veel groetjes aan iedereen en toch een leuke koningsdag toegewenst.
Mark
Marès Gieben
23-04-20 12:12:40
Hallo allemaal,

Momenteel zit ik met een boterham ?en een kopje thee ?lekker in het zonnetje?
Even pauze houden... dat is iets wat ik niet altijd doe op het NAH centrum waarvan ik wel weet dat dit oh zo belangrijk is.
Nu lees ik alle berichtjes van iedereen. Dat is heel fijn en goed om te lezen. Op deze manier contact met elkaar houden is belangrijk!
Ik bemerk dat dit ook voor jullie belangrijk en fijn is om dingen te delen.
En daar zijn ook de koffiemomentjes voor. Nu vanaf deze kant en straks weer gezellig op het centrum. Helaas gaat het nog even duren maar we gaan vol houden daar ben ik van overtuigd. En met elkaar gaat dat ons lukken.
Al is het nu anders het voelt voor mij toch dat er contact is. En dat er dingen gedeeld worden.
Allen een fijne dag en tot in de volgende pauze?.
Jacqueline Dekker
22-04-20 13:01:51
Hallo lieve cliënten vd klokkentoren ook ik ben erg verdrietig en boos en mijn gevoelens lopen door elkaar heen ik baal er ook van dat wij nog een maand thuis zitten maar wat doe je eraan helemaal niets het is zoals het is en daar moeten hèt maar mee doen en hopen op betere tijden die er vast zullen Komen verder hoop ik dat het met iedereen goed gaat en dat iedereen nog gezond is en tot de volgende keer jacqueline
simone stolp-nijenhof
22-04-20 10:19:56
hoi allemaal
mooie dag vandaag hoop dat het allemaal niet zo lang gaat duren want ik begin me te vervelen
en wil graag verder met alles zoals vrijwilligerswerk,staat nu allemaal stil.
en ik mis ook de klokkentoren met al de mensen en de ondersteuning ,maar ja moed houden zeggen ze dus dat doe ik dan maar
gr simone stolp-nijenhof
Ria Hooghof
21-04-20 22:41:05
Dag allemaal,

We hebben het allemaal gehoord, en ik ben daarom ook best verdrietig. Net als velen met mij denk ik. Zoals Rutte zegt: we moeten het met 17 miljoen mensen samen problemen zo goed mogelijk te redden. Ik hoop dan ook dat we toch nog met elkaar op een of andere manier leuke alternatieven vinden. Al is het niet via persoonlijk contact.
Lieve groetjes, Ria
Elly van de Wiel
21-04-20 21:51:55
Nu mensen we gaan gewoon door op 1,5 meter is zeker niet leuk voor al die bedrijven en anderen die nog niet open mogen gaan, maar het is niet anders houd vol dit gaat een keer over. Hoe zullen onze haren zitten naar die weken haha. Wij zijn een sterk volkje daar zijn wij nu wel achter he. Groeten tot de volgende keer
Tonen: 5  10   20