NAH-Centrum De Klokketoren  
Nijmegen  

13. De Koffieruimte

Koekje erbij / even met elkaar kletsen. Doe Mee en laat wat van je horen !!!

98 berichten op 10 pagina's
Brigitte Weijenberg
29-01-21 05:54:57
Hoi Ella leuk dat we kunnen kletsen en ja ik ben fan sinds de film purple Rain heerlijke muziek gezellig je gesprek aan te horen moeten we vaaker doen lijkt mij wel gezellig groetjes van Brigitte weijenberg
Ella Krijgsman
28-01-21 19:22:17
Hoi Brigitte, Eindelijk iemand die met mij koffie komt drinken, de appeltaart werd al oud. Ik vind het echt een gezellige site waar je van alles tegen komt. Net als jij kan ik ook zo genieten van muziek. super de muziek van Prince die je instuurt. Ben jij ook naar Purple Rain geweest toen die in de bioscoop kwam? Ik herinner mij dat nog zo goed. Lieve groeten van mij
Brigitte Weijenberg
27-01-21 07:46:45
Hoi Ella wat leuk dat je de site hebt ontdekt ik vind daar maak je mooie dingen schilderen tekenen en bij muziek word ik rustig van groetjes van Brigitte weijenberg
Ella Krijgsman
04-12-20 19:08:51
Hallo lieve allemaal, ik lees, kijk en luister vaak naar deze site maar zet eigenlijk nooit een reactie in de koffiehoek, bij deze de eerste. Jacques wat een mooi, informatief en vooral met veel humor geschreven stuk over onze “Sint” Ik heb gelachen en geleerd, heerlijk!
En voor alle andere...ik kom vaker een bakkie doen hier, gezellig! Groetjes Ella ( vrouw van Mark)
tjits stuiveling
03-11-20 13:57:55
Beste bezoekers, jaaaaaa daar ben ik eindelijk weer. Lekker bakje koffie van Wilma erbij:)
Hoe gaat t ook met de nog steeds of weer thuiszitters? Spannende tijden maar we weten elkaar toch steeds weer te vinden. Blijf gezond en tot ziens!!!!
Ria Hooghof
26-07-20 19:06:28
Dag lieve allemaal,
Ik kom maar weer eens koffie drinken in onze alternatieve koffieruimte. Zoals alles op het moment even in elkaar zit. Een beetje visite, sport, vakantie, ontspanning, enzovoort.
Hopelijk is iedereen nog gezond, komen er gelukkig ook weer meer mensen naar de klokkentoren, en kunnen we misschien toch nog een blije vakantie tegemoet gaan.
Daarom wil ik op deze, toch fijne alternatieve manier, iedereen nog een fijne en gezonde zomer toewensen.
Lieve groeten, Ria
Jacqueline Dekker
07-06-20 23:32:13
Ik denk ik laat maar weer eens een keer wat van mij horen het gaat redelijk met mij en vandaag kan ik jullie vertellen dat ik en mijn man vandaag 29 jaar getrouwd zijn we houden het lang vol toch ik ben er in ieder heel trots op groetje jacqueline dekker
isa nuys
02-06-20 08:15:00
goede morgen lieve allemaal

wat een mooie Tekst Mark
even stil staan

dank je wel
ik wens jullie een mooie en zonnige dag
liefs van Isa
Tjits Stuiveling
20-05-20 10:14:51
Het is inmiddels bekend geworden welke stagiaire vanuit de HAN Toegepaste psychologie in september gaat starten met haar jaarstage (dezelfde opleiding dus nogmaals als Kristina en Anne). Ze heet Rosanne en is woonachtig in Nijmegen.
Zodra het NAH-centrum weer meer open kan komt ze een keer kennis maken. Wanneer dat is is nog niet bekend natuurlijk maar we hopen haar spoedig inlevende lijve te kunnen ontmoeten.
Toi toi iedereen !!!!!!!!
Tjits Stuiveling
13-05-20 15:55:27
Beste mensen, de dag zit er weer bijna op. Het begint een beetje normaal te worden dat thuiswerken maar leuk is t niet. Mis iedereen natuurlijk zoals jullie ook doen.
Vandaag meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd met nieuwe stagiaires vanuit de HAN (toegepaste psychologie; dezelfde opleiding zoals Kristina en Anne doen.). Er volgen nog meer gesprekken en we hopen de beste te kiezen voor zowel Hersenz als het NAH-centrum. Voor na de zomer in september.........dan zullen we toch weer behoorlijk normaal kunnen doen toch????? Sterkte allemaal en blijf gezond!
Tonen: 5  10   20