NAH Centrum De Klokketoren  
                                   Nijmegen 

13. De Koffieruimte

Koekje erbij / even met elkaar kletsen. Doe Mee en laat wat van je horen !!!

85 berichten op 17 pagina's
Tjits Stuiveling
20-05-20 10:14:51
Het is inmiddels bekend geworden welke stagiaire vanuit de HAN Toegepaste psychologie in september gaat starten met haar jaarstage (dezelfde opleiding dus nogmaals als Kristina en Anne). Ze heet Rosanne en is woonachtig in Nijmegen.
Zodra het NAH-centrum weer meer open kan komt ze een keer kennis maken. Wanneer dat is is nog niet bekend natuurlijk maar we hopen haar spoedig inlevende lijve te kunnen ontmoeten.
Toi toi iedereen !!!!!!!!
Tjits Stuiveling
13-05-20 15:55:27
Beste mensen, de dag zit er weer bijna op. Het begint een beetje normaal te worden dat thuiswerken maar leuk is t niet. Mis iedereen natuurlijk zoals jullie ook doen.
Vandaag meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd met nieuwe stagiaires vanuit de HAN (toegepaste psychologie; dezelfde opleiding zoals Kristina en Anne doen.). Er volgen nog meer gesprekken en we hopen de beste te kiezen voor zowel Hersenz als het NAH-centrum. Voor na de zomer in september.........dan zullen we toch weer behoorlijk normaal kunnen doen toch????? Sterkte allemaal en blijf gezond!
Leo Salemink
11-05-20 10:46:51
Beste mensen. Met de tuingroep op vrijdagochtend gaan we door in aangepaste vorm. Maar we missen jullie wel hoor. Niet alleen de koekjes van Maria, maar ook al die andere contacten en praatjes . We hebben extra veel bloemen ingezaaid voor het moment dat jullie er weer zijn.
simone stolp-nijenhof
09-05-20 13:29:43
zo mensen wat duurd het allemaal lang he ik wil eruit en wat doen
maar vandaag gaan we bbq dus wat te doen
iedereen een gezond en lekker weekend
groetjes simone
Jacqueline Dekker
01-05-20 20:25:39
Hoi lieve mensen ik hoop dat het nog goed gaat met iedereen en dat we nog allemaal gezond zijn met mijn gaat het wat minder ik begin de klokkentoren steeds meer te missen weet soms niet wat ik moet doen om me te vermaken ik heb wel wat dingen die ik kan doen maar soms heb ik daar gewoon geen zin in tjits belt mijn twee keer per week en daar heb ik wel wat steun aan en voor de rest wandel ik nog een keer per week met mijn ergomaatje en fiets ik veel en zo ga ik maar door saai maar zo kom ik de dag een beetje door jacqueline
Tonen: 5  10   20