NAH-Centrum De Klokketoren  
Nijmegen  

3. Nieuws  

Wist u dat er op Facebook verschillende groepen bestaan met en van mensen met NAH. U moet dan wel zelf een facebook-account hebben. Ook zijn dit vaak besloten groepen waar je dan even lid van moet worden. Dit is alleen ter bescherming van de informatie en de controle over wie lid is van de groep.

Er is veel lotgenoten-informatie te vinden. Ook is het mogelijk om zelf vragen te stellen aan mensen met NAH. 

Wanneer u een account op facebook hebt hoeft u alleen de zoekterm NAH of hersenletsel in te typen. U kunt dan zelf bepalen welke groepen en / of informatie voor u interessant zijn.

Ontdek de zorg

https://www.pluryn.nl/ontdekpluryn

https://www.pluryn.nl/ontdekpluryn/nah-centrum-in-nijmegenKlik op de afbeelding hier boven voor het filmpjeKlik op de afbeelding hier boven voor het filmpjeKlik op de afbeelding hier boven voor het filmpje


Ben je benieuwd naar de nieuwsbrieven van Pluryn? Klik dan hier! Even naar beneden scrollen, dan kom je vanzelf bij de nieuwsbrieven.Ben je benieuwd naar wat Pluryn nog meer heeft aan Dagbesteding. Klik dan hieronder.


 

 

Wist je dat er een luisterlijn bestaat?  Wanneer kun je die bellen?


Lees door hier te klikken meer.

 


 

Of lees de nieuwsbrief van de Ubb hiernaast. De nieuwsbrief opent zich in Word via je eigen computer/tablet of telefoon.

Er wordt daar samen met de cliënten hard gewerkt om tijdens deze Corona tijd zoveel mogelijk te organiseren. Leuk om te lezen! En goed gedaan!

 

Nieuwsbrief van de Ubbergseveldweg
nieuwsbrief april.docx (1.07MB)
Nieuwsbrief van de Ubbergseveldweg
nieuwsbrief april.docx (1.07MB)


Gebouw Ubbergseveldweg.