NAH-Centrum Nijmegen
                       niet-aangeboren hersenletsel                              

Creatief Dorpje waaraan ruim 10 maanden is gewerkt

  Er was in deze tijd natuurlijk wel een 

niet geplande bouwvakvakantie

van corona 1


Het idee was dat elke deelnemer een stuk grond kreeg in de vorm van een plaat, en dat later al deze delen een dorpje zouden vormen. Op dat stukje grond kon men naar eigen keuze deze inrichten met een huisje, kerkje of droomhuis, kortom wat men leuk vond om te bouwen. De schaal waar op gebouwd werd was natuurlijk wel belangrijk zodat het later een mooi geheel zou worden. Voor dat er gestart werd met het bouwen hebben de deelnemers eerst diverse filmpjes met verschillende technieken bekeken. Er zijn tekeningen op schaal gemaakt van de gebouwtjes, die daarna uit platen tempex zijn gesneden met de hete naald of snaar. Nu kon het echte bouwen beginnen, voor dit project waren diverse bouwmaterialen aangeschaft zoals dakpannen, bouwstenen, verf, gras, hout en nog veel meer. Ook zou er een weg en een kanaal komen dwars door het dorpje waar een ieder een stukje heeft aan bijgedragen. Dit alles heeft geleid tot een fantastisch eind resultaat.

Dit dorpje is in de afgelopen maanden gemaakt door Ria, Tonnie, Harald, Jacqueline, Gonny, Brigitte, Ben, Mark, Marleen.


Dit onder de deskundige leiding van:

*  *  *  Chester  *  *  *

Voor de mensen die het leuk vinden om alle foto's zelf te hebben, er zijn er nog meer namelijk kan je een mailtje sturen naar nah@dedigitaleklokketoren.nl  dan krijg je van ons een link terug om ze te downloaden. Hier hoef je geen moeilijke dingen voor te doen gaat bijna vanzelf.


Hier nog een leuk filmpje van het geheel.

 
E-mailen
Bellen
Info